23 Mayıs 2013 Perşembe

İlginç Siteler

Bu tür konuları her yerde bulabilirsiniz fakat biz sizler için en iyilerini derledik. İşte ilginizi çekebilecek siteler:

Panaromik bir dünya:


Burada görmek istediğiniz ama göremediğiniz bir çok şehri paranomik fotoğraflarla görebilirsiniz. Buna su altı dünyası da dahil. Her ne kadar gerçeği aratsa da idare etmek lazım :)

Ruh halinizi müzikle tamamlayın:


Linke tıkladığınızda ingilizce bir takım resimlerle birlikte duygu ifadeleri görürsünüz. O anki durumunuzu içeren ifadeye tıkladığınızda durumunuza bağlı yabancı playlistler oluşturur.

Bir adam çizin ve görün:


Oyuna başlamak için en baştı 2 bölümden birini seçmek zorundasınız. Daha sonra kendi hayal dünyanıza göre bir adam çiziyorsunuz. Ve done butonuna bastıktan sonra hikayemiz başlıyor. Karakterimiz kendisine ek olarak bir şeyler çizmemizi de isteyecek bu da oyunun eğlenceli olan bir başka hali.

Aklınızdan bir şarkı tutun ve o şarkınız benzerlerini bulsun:


Kullanımı ve amacı basit. Her ne kadar aklınızdan tutmakla bitmese de :) Dinlediğiniz bir tür seçiyorsunuz. Daha sonra o türün halini ve şarkının çıkış yılını seçerek sık dinlediğiniz bir şarkının benzerini bulmanız mümkün.

Fazla mı sosyal olduğunuzu düşünüyorsunuz ?:


Ana ekrandan bir hesap türü seçiyorsunuz (Facebook, Twitter...) O da size seçtiğiniz hesap türüne göre o siteye ait olan hesap silme linklerini veriyor. Ama biz iki kere düşünmenizi öneririz.

Hiç görmediğiniz araçları 3D olarak görün:


Panaromik fotoğraflarla şehirleri gezmek gibi bu da farklı arabaları görebilmek tasarlanan bir site galeri seçimi yaptıktan sonra işe koyuluyorsunuz.

Hangi ünlüye benziyorsunuz ?


Fotoğrafınızı yükleyerek hangi ünlüye benzediğinizi görebilirsiniz.

Not: Android veya iPhone uygulaması olarak da kullanabilirsiniz. Üyelik gerektirir.

Hayaletlere inanır mısınız?:


Paranormal olaylarla ilgilenen biriyseniz burası tam size göre.

Mısır piramitlerini gezin:


Piramiteri bilmeyen yoktur heralde eğer gezmeyen kişiler de varsa içi tarafını hep merak etmişlerdir. İşte size fırsat.

Kanla yazı yazın:


Gerçekten ilginç :)

Farklı bir konuda görüşmek üzere... Bu aralar pek yazamıyorum kusura bakmıyorsunuzdur umarım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder