8 Nisan 2013 Pazartesi

Tailde Yapmayı Bırakmamanız Gereken 10 Şey

Uzun zamandır yazı yayınlamıyorduk. Şimdide farklı bir yazıyla karşınıza çıktık ve size tavsiyelerimizi aktaracağız.Yaz yaklaşıyor, umarım hepiniz tatil planları yapmışsınızdır konumuza uzatmadan geçelim en iyisi. Konumuz "Yazın Yapmayı Bırakmamanız Gereken 10 Şey".

Spor

Spor yapmayı asla bırakmayın. Zinde kalmak ve güne zinde başlamak çok önemli, o yüzden sabah sporlarıyla başlayın güne. Malum ülkemizde de obez insanların sayısı gün geçtikçe artıyor, sağlığınız için önemli olan bu şeyi asla aksatmadan yapmanızı öneriyoruz.

Müzik


Beden sağlığı için her ne kadar spor gerekse de ruh sağlığı için de müzik çok önemli. Günün her anında müzik dinleyebilirsiniz. Spor yaparken ise müzik dinlemek çok daha ayrı bir şey. Sinirlerinizi gevşetmek için müzik dinleyin. Müzik günün yorgunluğunu sizden alacak ve güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak.,

Kitap


Tatilde aksatmamanız gereken şeylerden iş hayatından vakit bulamıyorsanız tatilde kitap okumayı deneyin. Ülkemizde kitap okuyan ve barındıran kişi sayısı çok az. Bu sayıyı arttırmak sizin elinizde, hatta şimdi bile okumaya başlayabilirsiniz. En yakın kitapçınıza gidin ve kişiliğinize en çok hakim olan kitabı seçmeye başlayın !

Giyim

Giyinmek de diğer tatil unsurları gibi çok önemli. Giyiminize dikkat edin ve çekici görünmeye çalışın bu hem sizi mutlu kılacak hem de çevrenizden saygı göreceksiniz.

Mutlaka Kendinize Hitap Eden Şeyleri Yapın !

Kendinize hitap eden şeyleri yapın derken anlatmak istediğimiz: Kültürel ve edebiyat hayranı bir insansanız bir kitap yazabilirsiniz, spora düşkünseniz farklı, denemediğiniz bir spor yapmayı deneyebilirsiniz,müziğe düşkünseniz, farklı türler dinleyebilir, farklı enstrümanlar çalmayı öğrenebilirsiniz...

Sosyal Olmaya Bakın 

Sosyal paylaşım sitelerinden bahsetmiyoruz. Dışarıya çıkın ve arkadaşlarınızla buluşun. Sevgilinizle romantik, yapmayı sevdiğiniz şeyler yapın. Ama en önemlisi evde oturup bilgisayar başında geçirmeyin tatilinizi.

Sinemaya Gidin, Film İzleyin

Vizyondaki filmleri takip edin film dünyasından uzak kalmayın. Bu sizi hem sosyalleştirecek hem de kendinize biraz vakit ayırabileceksiniz. Bunu sevdiklerinizle yapmak olayı daha eğlenceli kılabilir. 

Hiç Gitmediğiniz Yerlere Gidin


Evet Bodrum, Antalya gibi sürekli bahsedilen ve sürekli gidilen aşırı kalabalık yerlerden daha farklı yerlere gitmeyi deneyin. Tatilinizi klasikleşmiş yerlerde yapmayın. Sakin mekanları seviyorsanız oraları tercih edin, parti hayatını seviyorsanız kalabalık lüks mekanlara gidin. Bunun hakkında blogumuzda bulabileceğiniz birçok yazı var yurtdışı tercihinizse "En İyi 10 Plaj Kenti" serisini inceleyebilirsiniz. Yurtiçinde geçirmek istiyorsanız tatilinizi, ilk yazılaramıza bakabilirsiniz.

Farklı Lezzetler Deneyin

Her zaman yediğiniz alışılagelmiş şeylerden uzaklaşın damak zevkinizi değiştirin farklı lezzetlerden tatmak sizi mutlu edecektir.

Blogumuzu Takip Edin :)

Bahsettiğimiz gibi düzenli yazı yazıyoruz ve elimizden geldiğince sizi mutlu etmeye çalışıyoruz. Bizi takip etmek hem sizi mutlu edecek hemde tatilinizi daha farklı, olabildiğince zevkli hale getirmenize yardımcı olacak. Tatil boyunca bizle bağlantıda kalın !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder